More

    TAG

    заштитник

    Св. Трифун Чудотворец и покровител на земјоделците и лозарите

    Светата Црквата неговиот спомен го празнува на 1-ви (н.ст.14) февруари.Светата Црквата неговиот спомен го празнува на 1-ви (н.ст.14) февруари. Името на светителот доаѓа од...

    Latest news