More

    TAG

    Засега не се размислува за задолжителна вакцинација

    Засега не се размислува за задолжителна вакцинација

    Сè уште е рано да се укинат сертификатите, вели портпаролот на Комисијата на заразни болести д-р Злате Мехмедовиќ, затоа што Македонија е многу далеку од земјите кај кои...

    Latest news