More

    TAG

    Западот не прифаќа исплаќање долгови во рубљи

    Западот не прифаќа исплаќање долгови во рубљи

    Рокот за исплаќање на странските долгови кон Западот, односно за евробврзница од 100 милиони евра истекува денеска. Русија не ги исполни своите странски суверени...

    Latest news