More

    TAG

    забележале лице како се движи со крос мотор од село Арачиново кон Косово

    Во атарот на село Танушевци, вчера полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, забележале лице како...

    Во атарот на село Танушевци, вчера полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, забележале лице како...

    Latest news