More

    TAG

    Вработените најавија дневни протести и генерален штрајк на 1 јуни

    Вработените најавија дневни протести и генерален штрајк на 1 јуни

    Вработените во Фондот за здравствено осигурување денеска одржуваат предупредувачки протест со барање за усогласување на платите со растот на минималната плата. На протестот пред...

    Latest news