More

    TAG

    Возачот на владината „шкода“ во која се возеа министрите Фатмир Бесими и Крешник Бектеши ја предизвикал сообраќајката на крстосницата пред Владата во понеделникот

    Возачот на владината „шкода“ во која се возеа министрите Фатмир Бесими и Крешник Бектеши ја предизвикал сообраќајката на крстосницата пред Владата во понеделникот

    Возачот на владината „шкода“ во која се возеа министрите Фатмир Бесими и Крешник Бектеши ја предизвикал сообраќајката на крстосницата пред Владата во понеделникот, соопшти...

    Latest news