More

    TAG

    Воведена е мерката забрана за посета на здравствените установи во Србија

    Воведена е мерката забрана за посета на здравствените установи во Србија, со цел спречување на ширењето на инфекциите

    Министерството за здравство и Институтот за јавно здравје на Србија „Д-р Милан Јовановиќ Батут“ соопштија дека поради растечкиот тренд на заразата со коронавирусот, а...

    Latest news