More

    TAG

    Војната во Украина е „игра на издржливост“

    Војната во Украина е „игра на издржливост“, а исходот ќе го одлучи тоа колку Европа и Русија ќе можат да издржат

    Војната во Украина е „игра на издржливост“, а исходот ќе го одлучи тоа колку Европа и Русија ќе можат да издржат. Вака ја објаснува...

    Latest news