More

    TAG

    Во текот на ноќта бил зголемен метежот на границата од Русија кон Финска

    Во текот на ноќта бил зголемен метежот на границата од Русија кон Финска

    Во текот на ноќта бил зголемен метежот на границата од Русија кон Финска, соопшти финската гранична стража, додавајќи дека утрово ситуацијата е под контрола и дека работат...

    Latest news