More

    TAG

    во соседство со претседателската вила

    Ковачевски се откажал од користењето на премиерската вила на улицата „Ацо Караманов“ на Водно, во соседство со претседателската вила

    Премиерот Димитар Ковачевски се откажал од користењето на премиерската вила на улицата „Ацо Караманов“ на Водно, во соседство со претседателската вила, дознава ТВ21. „Претседателот на Владата,...

    Latest news