More

    TAG

    Во основните училишта во државава во мај ќе се спроведува запишување ученици во прво одделение

    Во основните училишта во државава во мај ќе се спроведува запишување ученици во прво одделение

    Во основните училишта во државава во мај ќе се спроведува запишување ученици во прво одделение. Родителот односно старателот е должен во основно училиште да...

    Latest news