More

    TAG

    ВМРО-ДПМНЕ бара да се прошири истрагата за активностите на групата на Љупчо Палевски

    ВМРО-ДПМНЕ бара да се прошири истрагата за активностите на групата на Љупчо Палевски

    ВМРО-ДПМНЕ бара да се прошири истрагата за активностите на групата на Љупчо Палевски. Во денешното соопштение партијата наведува дека не е можно со толку кривични...

    Latest news