More

    TAG

    Владата започна процес за поврзување со терминалот Александропулос

    Владата започна процес за поврзување со терминалот Александропулос

    Владата на Република Северна Македонија донесе одлука за отпочнување процес за реализација на меѓународна инвестиција, која е првиот чекор кон реализирање на стратешките цели...

    Latest news