More

    TAG

    Владата одлучила да го повлече законот за промена на полот кој веќе е во Собрание

    Владата одлучила да го повлече законот за промена на полот кој веќе е во Собрание

    Владата одлучила да го повлече законот за промена на полот кој веќе е во Собрание, потврдува за ТВ21 првиот вицепремиер Артан Груби, тврди порталот....

    Latest news