More

    TAG

    Владата ги пролонгираше препораките за портокаловата фаза

    Владата ги пролонгираше препораките за портокаловата фаза

    Владата на Република Македонија, на денешната 64-та седница, на предлог на Министерството за здравство, ја измени одлуката во врска со препораките поврзани со високите...

    Latest news