More

    TAG

    Велика Британија е подготвена да ја поддржи Србија во реализацијата на обврските со COP26

    Велика Британија е подготвена да ја поддржи Србија во реализацијата на обврските со COP26

    Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, во Белград разговараше со Грег Хандс, државен министер во Владата на Обединетото Кралство задолжен за енергетика, за зајакнување на...

    Latest news