More

    TAG

    вчера полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност

    Во атарот на село Танушевци, вчера полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, забележале лице како...

    Во атарот на село Танушевци, вчера полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, забележале лице како...

    Latest news