More

    TAG

    Валиева со солзи во очите блесна на мразот

    Покрај допинг скандалот, Валиева со солзи во очите блесна на мразот

    Руското „чудо од дете“, Камила Валиева, која се најде во центар на внимание поради допинг-тестот на кој паднала во декември, повторно доминираше на мразот...

    Latest news