More

    TAG

    Усвоена Предлог иницијативата за измена на Уставот

    Усвоена Предлог иницијативата за измена на Уставот

    Работната група на денешната седница ја усвои Предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот со насоки за изменување и дополнување на Уставот на...

    Latest news