More

    TAG

    Уште не закажана

    Уште не закажана, лидерската средба ги скара партиите

    Ќе има или не деновиве лидерска средба и кој ќе присуствува на неа? Ова прашање и денеска бранува партиски реакции, но прецизни информации нема...

    Latest news