More

  TAG

  Управен суд

  Упрацен суд ги одби како НЕОСНОВАНИ сите 7 тужби од коалицијата „Европски фронт“,потврдени одлуките на ДИК за прегласување

  Управниот суд синоќа ги одби како неосновани сите 7 тужби од коалицијата „Европски фронт“ против решенијата на Државната изборна комисија (ДИК) за прегласување на...

  Управен суд донесе одлука: Прием на слушатели на Академијата за судии и обвинители по изборите

  Управниот суд ја отфрли како неоснована тужбата на Академијата за судии и јавни обвинители (АСЈО) „Павел Шатев“ против Државната комисија за спречување на корупцијата...

  Latest news