More

    TAG

    Украина ќе добие финансиска

    Украина ќе добие финансиска, а ако треба и воена помош

    Претседателот на Собранието Талат Џафери на денешниот брифинг со новинарите уште еднаш ја потврди општата определба на државата да ја поддржи Украина и украинскиот...

    Latest news