More

    TAG

    туку обичен лек за циркулација?

    Не било допинг, туку обичен лек за циркулација?

    „Триметазидин никако не им помага на спортистите. Општо земено. Најден е во еден примерок во декември. Минимална количина. Не беше во примероците пред или...

    Latest news