More

    TAG

    Тројцата Свети архиереи

    Тројцата Свети архиереи

    Тројцата Свети архиереи Светителите Василиј Велики, Григориј Богослов и Јован Златоуст имаат секој свој посебен ден на празнување во месецот јануари. Но овој заеднички празник...

    Latest news