More

    TAG

    Тројца млади автори ќе претстави фестивалот Танц фест Скопје во серијата Современи кореографски идентитети

    Тројца млади автори ќе претстави фестивалот Танц фест Скопје во серијата Современи кореографски идентитети

    Тројца млади автори ќе претстави фестивалот Танц фест Скопје во серијата Современи кореографски идентитети, вечерва во Џепното кино, во МКЦ, во 21 часот. Премиерно ќе биде прикажан филмот „2020“ (Во потрага по...

    Latest news