More

    TAG

    трговците стравуваат за снабдување

    Цената на гасот во Европа нагло порасна, трговците стравуваат за снабдување

    Цената на гасот во Европа нагло порасна, трговците стравуваат за снабдување Цените на бензинот силно пораснаа во вторник на европските пазари, поттикнати од стравувањата од...

    Latest news