More

    TAG

    Третата рунда преговори меѓу Русија и Украина може да се одржи на 7 март

    Третата рунда преговори меѓу Русија и Украина може да се одржи на 7 март

    Третата рунда преговори меѓу Русија и Украина може да се одржи на 7 март, денеска објави изданието „Украинска правда“, повикувајќи се на извор близок...

    Latest news