More

    TAG

    Тошковски го посети Центарот за обука во Идризово

    Тошковски го посети Центарот за обука во Идризово

    Денеска бев во работна посета на Центарот за обука на Министерството за внатрешни работи во Идризово каде остварив работна средба со раководството на Центарот...

    Latest news