More

    TAG

    Тијана Дапчевиќ ја промовираше песната со која е во трка да ја претставува Србија на Евровизија 2022 во Торино

    Тијана Дапчевиќ ја промовираше песната со која е во трка да ја претставува Србија на Евровизија 2022 во Торино, Италија

    Тијана Дапчевиќ денеска во 14 часот официјално ја промовираше песната со која е во трка да ја претставува Србија на Евровизија 2022 во Торино,...

    Latest news