More

    TAG

    Текст на договорот за роаминг меѓу операторите од ЕУ и од Западен Балкан

    Текст на договорот за роаминг меѓу операторите од ЕУ и од Западен Балкан

    Мобилните оператори од Западен Балкан и ЕУ денеска во Тирана потпишаа договор за намалување на трошоците за роаминг, објавено е на веб-страницата на Европската...

    Latest news