More

    TAG

    Талат Џафери во кое изрази загриженост за состојбата со намалениот број на судии

    Кацарска испрати писмо до претседателот на Собранието, Џафери во кое изрази загриженост за состојбата со намалениот број на судии

    Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска денеска испрати писмо до претседателот на Собранието, Талат Џафери во кое изрази загриженост за состојбата со намалениот број...

    Latest news