More

    TAG

    СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 7-МИ НОЕМВРИ ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОХРИД

    СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 7-МИ НОЕМВРИ ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОХРИД

    По повод 7-ми Ноември, Денот на ослободувањето на Охрид, делегација на Општина Охрид, предводена од градоначалникот Кирил Пецаков денеска положи свежо цвеќе пред спомен...

    Latest news