More

    TAG

    Свечено доделени свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование во ООУ

    Свечено доделени свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование во ООУ,,Дебрца”

    Денес во ООУ „Дебрца“ се одржа свечено предавање  на свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование на кој присуствуваше Градоначалникот Зоран...

    Latest news