More

    TAG

    Св Еразмо”

    Започна замената на дел од регионалниот цевководот кај пумпната станица ,,Св Еразмо”

    Започна замена на дел од регионалниот цевковод  кој излегува од пумпната станица ,,Св. Еразмо”, со која се предвидува демонтажа на постоечка метална водоводна цевка...

    Latest news