More

    TAG

    суперземјена егзопланета

    Откриен е редок пример на суперземјена егзопланета која наместо атмосфера има нешто сосема неверојатно

    Новооткриената егзопланета, која е оддалечена само 200 светлосни години од Земјата, би можела да фрли нова светлина врз една од најчудните мистерии на планетарната...

    Latest news