More

    TAG

    Сунак ги кажаа своите пораки

    Фон дер Лајен, Макрон, Борел, Сунак ги кажаа своите пораки

    Сé додека е потребно, ЕУ ќе обезбедува финансиска поддршка и муниција за Украина и ќе продолжи со обуката украинските војници, порача денеска претседателката на...

    Latest news