More

    TAG

    Студентски отпор најавува протести

    Студентски отпор најавува протести

    Од Студентски отпор најавуваат протести, бидејќи, според нивните информации, надлежните институции планираат зголемување на партиципацијата за студирање на сите три циклуси: додипломски, постдипомски и...

    Latest news