More

    TAG

    СРЃАН ЌЕ КАЖЕ СЀ ЗА ДАНКА? Осомничениот сака да си го смени адвокатот

    СРЃАН ЌЕ КАЖЕ СЀ ЗА ДАНКА? Осомничениот сака да си го смени адвокатот

    Срѓан Јанковиќ (50), кој е осомничен дека управувал со службениот автомобил на ЈКП „Водовод“, а на 26 март во Бањско Поље удри во Данка...

    Latest news