More

    TAG

    Сретение Господово

    Денес е Сретение Господово

    Во четириесеттиот ден по Рождество Пресветата Дева Го донесе својот Божествен Син во ерусалимскиот храм за, според Законот, да Му Го посвети на Бога,...

    Latest news