More

    TAG

    Средбата со Мицкоски поминала во добар дух

    Средбата со Мицкоски поминала во добар дух

    ВМРО-ДПМНЕ ќе ги достави до Владата своите контакти за набавка на поевтини енергенси, за што конкретно е задолжен министерот за економија Крешник Бектеши, кој...

    Latest news