More

    TAG

    Средба Ковачевски – Холштајн: Новите чекори во евроинтеграциите во 2023 година

    Средба Ковачевски – Холштајн: Новите чекори во евроинтеграциите во 2023 година, го отвораат патот за динамичен напредок кон ЕУ

    Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски се сретна со амбасадорката на СР Германија, Анке Холштајн која го завршува мандатот во нашата...

    Latest news