More

    TAG

    Спречен пожар од поголеми размери помеѓу Стар Истевник и Панчарево

    Спречен пожар од поголеми размери помеѓу Стар Истевник и Панчарево

    Спречен пожар од поголеми размери помеѓу делчевски Стар Истевник и пехчевското село Панчарево. Пожарот е локализиран, а интервенцијата, како што информираше пожарникарот Јонче Атанасовски се...

    Latest news