More

    TAG

    Список на најиздржливите автомобили: Можат да поминат стотици илјади километри

    Список на најиздржливите автомобили: Можат да поминат стотици илјади километри

    Една неодамнешна студија на iseecars.com анализираше два милиони автомобили, камиони и теренци за да утврди кои возила имаат потенцијал за најдолг животен век на...

    Latest news