More

    TAG

    сперма

    Научниците забележале дека спермата му пркоси на еден од главните закони на физиката

    Научниците открија дека движењето на човечката сперма му пркоси на еден од Њутновите закони.Со нивните опашки налик на камшик, човечките сперматозоиди се движат низ...

    Latest news