More

    TAG

    Сопругата на фудбалерот првпат проговори за неговите афери

    Сопругата на фудбалерот првпат проговори за неговите афери

    Колин Руни, сопругата на славниот фудбалер Вејн Руни (36), спаѓа во жени чиј сопруг најчесто е фатен во неверства на понижувачки начини. Колин неколкупати му...

    Latest news