More

    TAG

    Собранието избра 16 заменик-министри

    Собранието избра 16 заменик-министри

    Со 63 гласа „за“, 35 „против“ и без воздржани, Собранието вечерва ги избра 16. заменик-министри во Владата, предложени од премиерот Димитар Ковачевски. За заменик-министер за...

    Latest news