More

    TAG

    сметката е блокирана

    Вработените бараат плата, сметката е блокирана, а менаџерите не наплаќаат долг од општините од 3,9 милиони евра

    Синдикалната организација на Водостопанство  од Владата бара да им префрли пари за плати и трошоци за гориво, електрична енергија и резервни делови за да...

    Latest news