More

    TAG

    „Смајли“ наполни 40 години

    „Смајли“ наполни 40 години

    Во виртуелната, пишана комуникација, каде што изразот на лицето и говорот на телото не се важни, смешковците и другите емотикони се битни скоро исто...

    Latest news