More

    TAG

    Славјанка нема да испраќа македонски војници во Украина

    Славјанка нема да испраќа македонски војници во Украина

    Ние сме земја-членка на НАТО, но согласно Вашингтонскиот договор, не можеме да испраќаме војници на територија на туѓи држави кои не се дел од...

    Latest news