More

    TAG

    Скокна во река за да ѝ избега на полицијата

    Скокна во река за да ѝ избега на полицијата, се измори и си легна на брегот

    Дилер на дрога во Велик Британија скокнал во река за да избегне апсење пред да колабира од истоштеност, објави британски Телеграф. Флин Џеферис побегна од полицајците...

    Latest news